2021/8 Blog Arşivi

iOS 14 ile Gelen Takip Etme Özelliği

Teknolojinin sunmuş olduğu yenilikler her geçen gün bir yenisini sunarken aynı zamanda güvenlik açısından da avantajları edinmemenize destek oluyor. Daha rahat ve konforlu bir yaşamın elde edilmesine imkân sunan teknoloji bunun ile beraber takip etme özelliği ile de güvenliğin elde edilmesinde son derece önemli bir faktör olarak yer alıyor. Ebeveynler için son derece avantaj sağlayacak olan uygulama sayesinde çocukların konumları net olarak belirlenecek. Böylelikle çocukların belirlenen konumdan çıkmaları durumunda ya da tam olarak nerede olduklarının bilinmemesi durumunda kolaylıkla ve kısa sürede çocuğunuza ulaşmanız da mümkün olacak.


Devamı için tıklayınız ...
Analytics G4 Kullanılmalı mı?

Gelişen teknoloji uygulamaları sonrasında dijital dünya herkes için vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Kişisel sitelerin yanı sıra birçok farklı firma ya da marka kendi sitesini oluşturarak hedef kitlelerine erişmeye çalışıyor. Özellikle firma ya da markalar için bu alan son derece önemlidir. İdeal bir pazarlama ağının yaratılmasından istenen satış ve tanıtımın hedef kitleye sunulmasına kadar her alan siteler ile sağlanabilmektedir. Google arama motoru ise sitelerin sahip oldukları trafik akışı ve daha birçok analizin yapılması anlamında ücretsiz Analytics uygulamasını sunmaktadır. 


Devamı için tıklayınız ...
Apple Airtags Artık Hiçbir Şeyinizi Kaybetmeyeceksiniz

Her geçen gün yenilenen dünya içinde farklı birçok cihaz ya da ürünler ile yeni güne uyanıyoruz. İnsan hayatının kolaylaşmasında önemli etken olan teknoloji kısa sürede birçok işlemin gerçekleştirilmesini sağlayan cihazların evlerimize girmesini sağlarken aynı zamanda farklı ürün ve cihaz içeriklerinin de gelişimine olanak sundu. Bu cihazlar arasında yer alan Airtags ise büyük bir kolaylığa sahip olmanızı sağlayacak olan ürün olarak 2021 yılının ve sonrasının da en çok talep görün ürünü olmaya hazır. 


Devamı için tıklayınız ...