iOS 14 ile Gelen Takip Etme Özelliği

Teknolojinin sunmuş olduğu yenilikler her geçen gün bir yenisini sunarken aynı zamanda güvenlik açısından da avantajları edinmemenize destek oluyor. Daha rahat ve konforlu bir yaşamın elde edilmesine imkân sunan teknoloji bunun ile beraber takip etme özelliği ile de güvenliğin elde edilmesinde son derece önemli bir faktör olarak yer alıyor. Ebeveynler için son derece avantaj sağlayacak olan uygulama sayesinde çocukların konumları net olarak belirlenecek. Böylelikle çocukların belirlenen konumdan çıkmaları durumunda ya da tam olarak nerede olduklarının bilinmemesi durumunda kolaylıkla ve kısa sürede çocuğunuza ulaşmanız da mümkün olacak.

Yenilenen tasarım özellikleri ile birçok anlamda arkadaşımı bul ya da telefonumu bul gibi birçok program ile hayatımızda yaşadığımız birçok sıkıntıdan kurtulmanın avantajını edinmiştir. Yeni uygulama çalışması olan iOS 14 ise bu anlamda bir tık daha ileriye işlemleri götürmesi nedeni ile çocukların, hastaların ya da yaşlıların konumunun kolaylıkla ve kısa sürede belirlenmesine de yardımcı olmaktadır. Uygulama sayesinde kolaylıkla tüm konum bilgisi açık ve net olarak paylaşılarak konuma ulaşım güzergahına da sahip olabiliyorsunuz.

iOS 14 Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

Dijitalleşen dünya içinde günlük hayatımızda büyük kolaylıkla sahip olmanın yanı da saha güvenli bir alanın yaratılması da sağlanıyor. Özellikle takip etme özelliğinin iOS 14 ile hayatımıza girmesi sonrasında sevdiklerimizin konumunu kolaylıkla tespit etmenin de avantajını elde edebileceğiniz. 

Find My Phone uygulaması olarak bilinen program sadece kişinin o anda nerede olduğunun değil belirlenen saatlerde belirlenen konumdan ayrılması durumunda da sinyal gönderiyor. Çocuğunuzun okula geç gitmesi, erken çıkması durumunda anında sinyalin elde edilmesi mümkün olurken aynı zamanda çocuğunuzun belirlenen konumda olup olmadığı da saptanabiliyor. 

Sadece çocuklar için değil hastalar ve yaşlıların kaybolması, belirlenen konumdan ayrılmaları durumunda takibinin yapılabilmesi anlamında da Find My Phone uygulaması oldukça avantaj sağlamaktadır. Yenilenen dünya içinde sevdiklerinizin her an konumunu bilmenin ve herhangi bir yer değişimi olması durumunda da bilgi edinmenin de ayrıcalığını elde ederken güvenliğin sağlanması sayesinde de sevdiklerinizi korumanız mümkün olur. 

Arşiv