Analytics G4 Kullanılmalı mı?

Gelişen teknoloji uygulamaları sonrasında dijital dünya herkes için vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Kişisel sitelerin yanı sıra birçok farklı firma ya da marka kendi sitesini oluşturarak hedef kitlelerine erişmeye çalışıyor. Özellikle firma ya da markalar için bu alan son derece önemlidir. İdeal bir pazarlama ağının yaratılmasından istenen satış ve tanıtımın hedef kitleye sunulmasına kadar her alan siteler ile sağlanabilmektedir. Google arama motoru ise sitelerin sahip oldukları trafik akışı ve daha birçok analizin yapılması anlamında ücretsiz Analytics uygulamasını sunmaktadır. 

Ücretsiz olarak sunulmakta olan web site analiz platform uygulaması Analytics web site trafiği ile ilgili oldukça detaylı bilgilere sahip olmanıza destek olur. Organik trafikten sosyal trafiğe ve yönlendirme trafiğine kadar her bir detaya sahip olunabilir. Birçok karşılaştırmanın yapılması ve raporun alınabilmesi ise hem zamandan tasarrufu elde etmenize olanak sunarken hem de istenen verileri edinerek daha etkili bir teknik ile çalışmanıza da yardımcı olur. 

Analytics G4 daha ayrıntılı veri toplanmasına destek olmak ile beraber yapay zekâ kullanımına yer açılarak cihaz arası kullanıcı takibinden iç görülere kadar her içerik ile ilgili bilgilerin edinilmesinde avantaj sağlamaktadır. Bu anlamda özellikle firma ya da marka web siteleri içinde ayrı bir öneme sahiptir. 

Yeni mülkler için ifade edilmekte olan G4 ile daha fazla müşteri ya da kullanıcı ile etkileşime geçmeniz de mümkün olur.

Google Analytics G4 Mülk Oluşturma Nedir?

Web sitesi kurulum ve yayınlaması sonrasında artık kullanıcıların siteye olan akışı ve bu akışın düzenli olarak takibine sıra gelir. Kullanıcıların ya da ziyaretçilerin hangi sayfalarda ne kadar kaldıkları, hangi alanlara daha fazla ilgilendikleri ve daha birçok detay Google Analytics program sayesinde elde edilebilmekteydi. 

Google tarafından sunulan Analytics programında gelecekte olan iyileştirmeler hakkında bilgi almak için diğer mülkleriniz ile beraber G4 mülkü de almanız öneriliyor. Mülk oluşturmak için ilgili alanı ziyaret ederek buradaki oluştur alanında ilerlemeniz yeterlidir. Kısa sürede oluşturma işlemini tamamlayarak Google Analytics G4 mülkine sahip olabilirsiniz. 

Arşiv