2020/06 Blog Arşivi

Facebook Libra Kripto Para

Kripto para dünyası içine eklenen Facebook yeni kripto para uygulaması ile ilgili olan çalışmayı ise uzun süredir yaptığı zaten bilinmekteydi. Facebook tarafından sürülen resmi kripto parası Libra olarak isimlendirildi. 

Dünyada en çok kullanıcı ağına sahip olan Facebook birçok farklı uygulamaya yer açarak kullanımı alanında farklılığını ortaya koyarken aynı zamanda kullanıcıların isteklerine özel olan uygulamalara da yer açmaya devam ediyor. Kullanıcı ağı oldukça fazla olan Facebook büyük ve önemli markalar ile yolunu birleştirmenin yanı sıra kendi kripto parası ile de gündeme geldi. 


Devamı için tıklayınız ...
Google Optimizasyon Puanı

Teknolojinin ilerleyişi ile beraber hayatımıza giren internet hayatımızın her alanında ihtiyaç haline geldi. Arama motorlarının arasında yer almakta olup tüm dünyada en çok tercih edilen Google, sitelerin trafikleri ile ilgili detaylı taramalara yer vererek kalite puanlarını sunar. Google optimizasyon puanı olarak ifade edilen kalite puanları site trafikleri ile ilgili olarak belirlenen hedeflerdir. Google optimizasyonunda ideal puana sahip olmak ise web sitesinin sıralamada hedeflenen ilk sıraya ulaşmasına destek olarak ziyaretçi sayınızda da artışa etki eder.


Devamı için tıklayınız ...
Apple ve Google Ortak Korona Virüs Uygulaması

Çin ülkesinde başlayarak tüm dünyaya yayılıp pandemiye dönüşen korona virüs salgını insan hayatını tehlikeye sokarken aynı zamanda sosyal yaşantı içinde de zorluklara sebep oluyor. Korona virüs salgının tüm dünyayı etkisi altına alması akabinde birçok şirket kendi uygulama ve özelliklerine göre yeni seçimlere yer vererek bu dönemin daha kolay atlatılabilmesi adına destek sunuyor. Bu desteklerden biri de Apple ve Google ortaklığı ile geldi.


Devamı için tıklayınız ...