2021/1 Blog Arşivi

Ads Hesabınızda Dönüşüm Kurmanın Faydaları

Google AdWords reklamlarından yararlanıyor ve reklamlarınızdan belirli tıklama ve gösterim alıyor olabilirsiniz. Bunun yanı sıra satış, üye kayıtları ve form doldurma sayıları gibi metrikleri de ölçmelisiniz. Bunun için AdWords hesabınızdaki dönüşüm izleme özelliğini aktifleştirmelisiniz.

Google AdWords Dönüşüm İzleme Özelliği Avantajları Nelerdir?

Hangi kampanyanın, reklam grubu veya anahtar kelimeden satış getirdiğini dönüşüm sayesinde tespit edebilirsiniz. Ayrıca hangi üyelerin nerelerden geldiğini ve form doldurup doldurmadığını da tespit edebilirsiniz. Böylelikle optimizasyon çalışmalarınızı verimli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 


Devamı için tıklayınız ...
Twitter COVID-19 Aşıları Hakkında Yanıltıcı Tweetleri Kaldırıyor

Twitter yetkilileri geçtiğimiz Çarşamba günü COVID-19 aşıları hakkında atılan yanlış veya yanıltıcı tweetleri kaldıracağıyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Twitter’ın bloğunda yayınlayan gönderiye göre, aşıların halkı kontrol etmeye kasıtlı olarak zarar verdiğini ve komplo teorilerini ileri sürdüğünü iddia eden tweetlerin kaldırılacağı kesinleşti. Yeni politikaların uygulamaya geçmesinin ise en az 1 hafta süreceği söyleniyor.


Devamı için tıklayınız ...