2019/07 Blog Arşivi

Instagram En İyi Sponsorlu Video Paylaşım Örnekleri

200 milyonu aşkın aktif kullanıcıya sahip olan Instagram, günümüzde reklam kampanyaları için en fazla tercih edilen platformlar arasında bulunuyor. Dijital mecralarda reklam için sık sık tercih edilen Instagram’da sponsorlu video paylaşımları da dikkat çekiyor. Büyük-küçük tüm markalar tarafından geliştirilen bu reklamlar sayesinde markalar ürün ve hizmetlerini geniş kitlelere yayabilmeyi başarıyorlar.


Devamı için tıklayınız ...
Google Asistan Nasıl Etkinleştirebilirim

Google Asistan, Google tarafından Mayıs 2016 yılında düzenlenen bir etkinlikte ortaya çıkmıştır. Kişisel bir asistan olan Google Asistan, telefonunuzda size yardımcı olabilmesi için geliştirilmiş bir sanal asistandır. Yapay zeka olarak tanımlanan Google Asistan size özel olarak akıllı ev, tablet, telefon, hoparlör, televizyon ve bilgisayar gibi pek çok farklı cihaz içerisinde etkin bir hale gelebilmektedir.


Devamı için tıklayınız ...
Facebook Reklam Ödemesini Nasıl Yapabilirim

Dijital reklamların da vazgeçilmez bir parçası haline gelen Facebook, ürün ve hizmetlerinizi ya da kişisel sayfalarınızı daha geniş kitlelere yayabilmenizi sağlar. Facebook üzerinden reklam vermek isteyen pek çok kullanıcı ise ödeme yöntemleriyle ilgili herhangi bir bilgiye sahip değildir. Facebook reklamlarının ödemelerini kredi kartı, banka kartı, mobil ödeme veya Facebook reklam kuponu üzerinden yapabilirsiniz.


Devamı için tıklayınız ...
YouTube Reklam Engelleme Mümkün Mü?

YouTube kullanımı her geçen gün artan bir platform. Ancak reklamları yoğun bir şekilde gösteriyor olması, kullanıcıların en can sıkıcı bulduğu özelliği haline geldi. Banner reklamları, video öncesi reklamlar, video sonu reklamları derken bir videoyu izlemek için pek çok reklamı da izlemek zorunda kalıyoruz. Peki, bu platformda reklamları kaldırmak mümkün mü? Elbette mümkün. 

Chrome ya da Mozilla Firefox kullanıyorsanız bir eklenti ile YouTube videolarının tümünü kaldırabilirsiniz. Bu sayede reklam saldırısından da köklü olarak kurtulmuş olacaksınız. Peki, hangi eklentileri kullanabilirsiniz? Sizlere birkaç örnek verelim. 


Devamı için tıklayınız ...