YouTube Reklam Engelleme Mümkün Mü?

YouTube kullanımı her geçen gün artan bir platform. Ancak reklamları yoğun bir şekilde gösteriyor olması, kullanıcıların en can sıkıcı bulduğu özelliği haline geldi. Banner reklamları, video öncesi reklamlar, video sonu reklamları derken bir videoyu izlemek için pek çok reklamı da izlemek zorunda kalıyoruz. Peki, bu platformda reklamları kaldırmak mümkün mü? Elbette mümkün. 

Chrome ya da Mozilla Firefox kullanıyorsanız bir eklenti ile YouTube videolarının tümünü kaldırabilirsiniz. Bu sayede reklam saldırısından da köklü olarak kurtulmuş olacaksınız. Peki, hangi eklentileri kullanabilirsiniz? Sizlere birkaç örnek verelim. 

AdBlock 

Dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan bu eklenti, internetteki tüm reklamları kaldırıyor. Böylece YouTube reklamları ile birlikte girdiğiniz sitelerdeki reklamlardan da kurtulmuş olacaksınız. Tamamen ücretsiz olarak indirip kurulumunu yapabilirsiniz. 

AdGuard 

İnternetteki tüm reklamları engelleyen bir diğer eklenti de AdGuard. Özellikle video reklamları son derece başarılı bir şekilde engelliyor olmasıyla popülerlik kazandı ve YouTube reklamlarından kurtulmak isteyenlerin hiç düşünmeden indirdiği bir eklentiye dönüştü. Siz de deneyebilirsiniz. 

uBlock Plus AdBlocker

Mevcut reklam bloklama teknolojileri arasında en iyilerini kullanan bu eklenti sayesinde de YouTube reklamlarından kurtulabilirsiniz. Özellikle son dönemde güncellenen ve çok daha iyi bir alt yapıya kavuşan bu eklentiyi de sizlere önerebiliriz. 

AdBlocker YouTube 

Eğer internetteki tüm reklamları değil, sadece YouTube reklamlarını kaldırmak istiyorsanız bu durumda AdBlocker YouTube eklentisi sizin için daha cazip bir seçenek olacaktır. Banner ve metin reklamlarını yanı sıra video reklamların tümünü kaldırıyor olmasıyla dikkat çeken bu eklenti de hızlı ve kolay bir şekilde indirilerek kullanılabiliyor. 

Herhangi bir eklenti kullanmadan reklamları kaldırmak istiyorsanız bu durumda Opera ya da Brave gibi tarayıcıları kullanmanız gerekiyor. Bu tarayıcılar reklamı engelleme seçeneğini de kullanıcısına sunuyor. 

Arşiv