2013/10 Blog Arşivi

Son günlerde televizyon ekranlarında sıklıkla duyduğumuz bu motto,  yeni sohbet uygulaması Line'a ait.

Kadir Doğulu, Kerem Bursin ve Gürbey İleri'nin rol aldığı Line reklamları, televizyonda olduğu kadar sosyal medyada da ses getirdi. Tanıtım için hiçbir masraftan kaçmayan Line ekibi, yeni sohbet uygulamalarını daha fazla kullanıcıyla tanıştırmak için sıra dışı ve komik reklam yöntemleri kullanıyor. Reklam filmindeki oyuncuların yakışıklılıkları üzerinden kurgulanan reklam metinleri; abartılı ve eğlenceli haliyle dikkat çekiyor.


Devamı için tıklayınız ...

Oyuncu sunucu Alp Kırşan, Ülker'in yeni ürünü Makarneks'in reklam yüzü oldu.

Yeni bir ürün olan Makarneks, Ülker tarafından pazardaki yerini aldı. 3 dakikada lezzetli makarnalar yaptığını iddia eden Makarneks'in reklam yüzü Alp Kırşan oldu. Defacto reklamlarında da izlediğimiz Alp Kırşan, şimdi de Makarneks için kameralar karşısına geçti.


Devamı için tıklayınız ...

Beyaz Eşya sektörünün başarılı markası Vestel, ‘shopper marketing' faaliyetleri için yeni ajansıyla anlaştı. Mağaza görselliği ve vitrin tasarımı konularında kendisine yardımcı olacak ajansını seçen Vestel, artık Akıl İşleri Ajansından hizmet alacak.

Turkcell, Migros, Efes Pilsen, ING Emeklilik, Groupe SEB, Bereket Döner, Dockers, Blackberry ve Filli Boya gibi önemli markalara da hizmet veren Akıl İşleri, Vestel'i de müşterileri arasına kattı.


Devamı için tıklayınız ...

Temiz ve içilebilir su sıkıntısı çeken ülkelere, temiz su ulaştırabilmek için çalışan sivil toplum kuruluşu charity: water, bu kez Hindistan için kolları sıvadı.


Devamı için tıklayınız ...

Zayıflatma vaadi ile tüketicilerin sağlığıyla oynayan reklamlara bir yenisi daha eklendi. 'Garilc Tea' (Sarımsak Çayı) adıyla piyasaya sunulan ürün, ünlü isimleri kullanarak kendine itibar yaratma peşinde olduğu ortaya çıktı. Ünlülerin fotoğraflarının yer aldığı reklamda, bu çayı içerek zayıfladıkları iddia edildi.


Devamı için tıklayınız ...

Gazeteci – yazar Can Dündar'ın Cumhuriyet Gazetesi'nde çalışmaya başlaması üzerine; gazete, yazara özel bir reklam filmi çekti.


Devamı için tıklayınız ...

Sektöründe öncü birçok markaya iletişim alanında hizmet veren Amazon İletişim, Petrokimya ve plastik sektöründe faaliyet gösteren Ravago'yu da müşteri portföyüne kattı.

1998 yılından bu yana Türkiye'de hizmet vermeye başlayan şirket, tüm iletişim faaliyetleri için artık Amazon İletişim'den destek alacak.

 


Devamı için tıklayınız ...

Sağlıklı yaşamın destekçisi olduğunu söyleyen Coca Cola, Şili'de ilginç bir etkinlik başlattı. İnsanları hareket etmeye yönelten etkinlik, oldukça ilginç ve eğlenceli anlara neden oldu.

Taksi müşterilerini, teksinin içine kurulan pedallı düzenek ile karşılayan marka, müşterilere pedalı çevirdikçe taksimetrede yazan tutarı azaltabileceklerini söyledi. Tüm müşteriler taksimetredeki indirimden faydalanmak için hızlıca pedalları çevirmeye başlayarak, taksimetredeki tutarı indirmeye çalıştı. Kısa süreli de olsa müşterilerin spor yapmasını sağlayan Coca Cola etkinliği, eğlenceli anlar yaşattı.


Devamı için tıklayınız ...

Patos, Çerezos ve Cipso markalarıyla cips dünyasında yer alan Kraft Gıda, hisselerinin tamamını Doğuş Çay'a satarak gündeme gelmişti.


Devamı için tıklayınız ...

Ağız ve diş sağlığının öncü markalarından Oral B, Cadılar Bayramını fırsata çevirmeye yönelik bir reklam filmi hazırlamış.

Cadılar Bayramı'nın geleneği olan şekerlemelerin, diş sağlığı için tehdit oluşturduğuna dikkat çekmek isteyen Oral B, bunu anlatmak için eğlenceli de bir reklam filmi çekmiş. Cadılar Bayramı için hazırlanmış bir grup çocuğa şekerleme yerine sebze ve meyvelerden oluşan ikramlar veriliyor, verilen ikramları beğenmeyen çocuklara markanın mesajı iletiliyor: “Şekerlerin olmadığı Cadılar Bayramı'ndan daha korkunç bir şey olamaz! İyi ki Crest + Oral B var”


Devamı için tıklayınız ...