2020/11 Blog Arşivi

Sosyal Medya Hesabım Askıya Alındı! Ne Yapmalıyım?

Sosyal medya hesaplarınızın askıya alınmasının birçok sebebi olabilir. Bu durum platformlara göre değişkenlik gösterebilir. Ancak bunun için ilk olarak genellikle hesabın askıya alınmasının sebebini bilmeniz gerekir.

Sosyal medya hesapları platform fark etmeksizin spam, reklam, otomasyon çalışmaları, güvenlik açıkları, gizlilik ihlali ve çalıntı içerik gibi sebeplerden dolayı kapatılabilir. Hesabınız askıya alındıysa platforma göre farklı adımları takip etmeniz gerekebilir.


Devamı için tıklayınız ...
LinkedIn Üzerinden Daha Geniş Kitlelere Nasıl Erişilir?

LinkedIn paylaşımlarının hedef kitleye doğru şekilde ulaşabilmesi ve hesapların tanınma oranlarının artabilmesi için kitle seçimine büyük bir özen gösterilmesi gerekir. Hedef kitle aşamasında, şirketlerin veya bireysel kullanıcıların hitap etme olasılığı olan bütün kitlelere endekslenmesi gerekir. 

Geniş kitlelere ulaşabilmek için paylaşımların kapsamı da artırılmalıdır. Paylaşımların hitap edebileceği hedef kitle genişlemeye başladıkça ve paylaşımlar da bu kitlelere uyumlu hale geldikçe LinkedIn platformunda daha fazla kullanıcıyla irtibat kurmuş olursunuz. 


Devamı için tıklayınız ...
E-Posta Pazarlamasının Önemi

E-posta pazarlaması, insanlara e-posta göndererek ürün ve hizmetlerinizi tanıtabilmenizi sağlar. Bu sayede satışlarınızda gözle görülür bir artış yaşanabilir. E-ticaretin yükselişiyle birlikte e-posta pazarlamasından yararlanarak ürünlerini satmaya başlayan kişilerin sayısında da büyük bir artış meydana gelmiştir. 

E-Posta Pazarlaması Neden Önemlidir?

E-ticaret yükselen bir trend olsa da bu sektördeki markaların müşterileriyle kurdukları iletişim son derece kısıtlıdır. Bu durum müşteriyle aranızda meydana gelebilecek sosyalleşme açısından olumsuz bir durumdur. Mağazanızdan alışveriş yapan biri hizmetinizden memnun kalsa bile e-ticarette bu ilişkinin devamlılığı her zaman söz konusu değildir.


Devamı için tıklayınız ...