2013/11 Blog Arşivi

Durallar Temizlik Makinaları tarafından tasarlanan ve oldukça işlevsel olan ayakkabı cila makinası; sadece ayakkabı cilalamakla kalmıyor aynı zamanda da reklam panosu olarak kullanılıyor.

Özellikle; Banka, Belediye binası, AVM ve otel gibi halka açık mekanlarda işlevinden daha fazla yararlanılan ayakkabı cila makinası, fotoselli teknolojiye sahip olduğu için ayağınızı makinaya uzattığınız anda fırçaların çalışmaya başlamasıyla ayakkabınızı temizler. Aynı zamanda küçük billboard görevi üstelenen makina, istediğiniz reklam afişlerini ayarlanabilen süreler dahilinde sırasıyla ya da sabit (hareketsiz) olarak gösterebilir. Halka açık alanlarda reklam yapmak isteyen şirketler için oldukça yararlı olan ayakkabı cila makinası; mekanizmasının içinde bulunan ışıklar sayesinde gece karanlığında bile en net şekilde görülerek, reklamınızı yapmaya devam eder.


Devamı için tıklayınız ...

23 yaşındaki Romanyalı Miruna Macri, reklam ajanslarına sıradan bir özgeçmişle ve portfolyo ile giderek işe alınmayacağını düşündü ve rakiplerini geride bırakacak bir fikir buldu. ‘Passfolio'

Yakında Miami Ad School mezunu olmayı bekleyen Macri, sahte bir Romanya pasaportu hazırlayarak içine özgeçmişini yazdı. Hobilerini, mezun olacağı okulunu ve uzman olduğu programları hazırladığı sahte pasaportun içine yazan Macri, çalışmak istediği reklam ajanslarına giderek, hazırladığı ‘Passfolio' sunu kaybetti. Birilerinin bu sahte pasaportu bularak ona dönüş yapacağını düşünen genç kız, pasaportu hangi ajanslarda kaybettiğini söylemiyor.


Devamı için tıklayınız ...

Sevilen dizi oyuncusu Tuba Büyüküstün, Türkiye'deki Pantene reklamlarını, rakibi Bergüzar Korel'e kaptırınca, yeni reklam tekliflerini değerlendirmeye başladı.

İspanyol mücevher markası Arte Madrid'le reklam anlaşmasına imza atmış ve çok sevildiği Orta Doğu'da, markanın reklamlarında rol almıştı. Markanın Avrupa reklam ayağında da görev alması istenen güzel oyuncu, şimdilik Belçika'daki reklamlar için kamera karşısına geçecek. Özellikle bu reklamdan alacağı ücret ile konuşulan Büyüküstün, firmanın yeni reklam filmi için tam 2 milyon dolar alacak.


Devamı için tıklayınız ...

Polonya'da bulunan Lindner isimli tabut firması, 2014 yılı için hazırladığı takviminde kendi tasarımları olan tabutları, çıplak poz veren kadınlarla süsleyince Katolik Kilisesi'ni kızdırdı.


Devamı için tıklayınız ...

Panasonic Türkiye'nin yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Aslıhan Erdoğu oldu.


Devamı için tıklayınız ...

Amerika'nın ünlü tekstil markası GAP, hazırladığı yeni kampanyasında Hint asıllı Amerikan oyuncu Waris Ahluwalia ile kamera karşısına geçti.

Make Love adını taşıyan kampanyanın afişleri New York'taki billboardlara asıldı fakat ırkçı tavır sergileyen bazı kişiler, reklam afişine müdahale etti. Love yazısının üstünü çizip 'Bombs' yazan ırkçılar, koyu tenli insanlara Amerika'da nasıl bakıldığını göstermiş oldu.


Devamı için tıklayınız ...

BJK ile Vodafone Türkiye arasında imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasından sonra heyecanla beklenen Vodafone Arena Stadı için geri sayım başladı.


Devamı için tıklayınız ...

Ebay'ın satın aldığı Gittigidiyor, e- ticaret sektöründe hızla gelişmeye devam ediyor. Şirket içi yapılan düzenlemelerle adından söz ettiren şirket, şimdi de yeni genel müdürünü belirledi.


Devamı için tıklayınız ...

12 yıldır iletişim danışmanlığı alanında hizmet veren Guide İletişim, müşteri portföyüne yeni bir isim daha kattı.


Devamı için tıklayınız ...

Arabalarını bebekleri kadar seven ve önemseyen araba tutkunları için McKinney ve Durham reklam ajansları tarafından ilginç bir reklam filmi hazırlandı.


Devamı için tıklayınız ...