2013/09 Blog Arşivi

Başarılı reklam kampanyalarıyla ödül üstüne ödül kazanan firma Aygaz, ödüllerine yenilerini ekledi.

Bu yıl 25.si düzenlenen Kristal Elma Ödül töreninde 4 ödül birden alan Aygaz; iki kristal, bir gümüş ve bir bronz elma alarak reklam ve pazarlama kampanyalarının başarısını bir kez daha kanıtladı.


Devamı için tıklayınız ...

Manken Tuğba Özay, sosyal medya hesabına yüklediği fotoğraf ile şu sıralar oldukça fazla konuşuluyor.

Atatürk'ün tablosunun karşısına geçerek, kendisiyle sohbet ediyormuş gibi çektirdiği fotoğrafla gündeme gelen ünlü manken “Uzun süredir ortalarda yoktu, reklam amacıyla böyle bir şey yaptı” dedikodularına sebep oldu. Kimileri tarafından da Gezi Eylemcilerine destek için böyle bir şey yaptığı düşünülen Özay, kafaları karıştırdı.


Devamı için tıklayınız ...

Hokkabaz filmiyle tekrar bir araya gelen ünlü ikili; Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson, uzun süredir devam eden kırgınlığa son verdi.


Devamı için tıklayınız ...

Barclays Premier League‘in ana sponsorlarından birisi olan Carlsberg'den futbolu anlatan ilginç bir reklam filmi geldi.

Futbolcular, seyirciler, hakemler hatta spikerler için bile en heyecanlı anlar olarak kabul edilen maç saatlerini, oldukça farklı bir yorumla karşımıza çıkaran Carlsberg, futbol heycanının iniş ve çıkışlarını anlatmak için ilginç bir reklam filmine imza attı. Hız trenine binmiş futbolseverlerin yaşadığı adrenalini, futbol maçıyla özdeşleştiren Carlsberg, heyecan dolu bir reklam filmi çekmiş.


Devamı için tıklayınız ...

Ezel dizisindeki Ramiz Dayı karakteriyle yakından tanıdığımız tiyatro oyuncusu Tuncel Kurtiz, Ziraat Türkiye Kupası reklamı için seslendirdiği reklam filmi ile evlerimize konuk oldu. Dün öğlen saatlerinde hayatını kaybeden ünlü tiyatro oyuncusu Tuncel Kurtiz, şiir tadındaki reklam filmi seslendirmesiyle akıllarda kaldı. 77 yaşında hayatını kaybeden Kurtiz'e Allahtan rahmet, sevenlerine sabır diliyoruz.


Devamı için tıklayınız ...

Her ay düzenli olarak okuyucusuyla buluşan dergiler, reklam gelirleriyle varlıklarını sürdürebiliyor. Peki ya o çok sevdiğimiz dergiler reklamsız olsaydı nasıl olurdu?

Bu sorunun cevabı Joseph G. İsimli bir metin yazarından geldi. Ünlü moda dergisi Vogue'a reklamsız bir görünüm kazandıran Joseph, derginin %70'ini oluşturan reklam sayfalarını kesti. Ortaya oldukça ince ve sade bir dergi çıktığını söyleyen yazar “Reklamsız Vogue satın almak isterseniz 4.447.847,53 dolar ödemeniz gerekiyor” dedi.


Devamı için tıklayınız ...

Bu yıl 25.si düzenlenen Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nin kazananları belli oldu.

Turkcell'in sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışta; medya kategorisindeki büyük ödül Magnum'a, dijital kategorisinde büyük ödül, Miller'a ve bölge kategorisindeki büyük ödül de SVStudios'a verildi.


Devamı için tıklayınız ...

Dünyanın en büyük iki markası Louis Vuitton ve Marc Jacobs aralarındaki ilişkiyi bitiriyor mu?

Tüm dünyanın konuştuğu bu haber, 1997 yılından bu yana birlikte çalışan iki dev ismin yolları ayıracağı dedikodusuyla moda dünyasını sarstı.

Marc Jacobs markası 1997 yılında Louis Vuitton'ın çatısı altına girmiş ve iki dev isim birlikte büyümeye başlamıştı. LV'dan daha fazla büyüme gösteren Jacobs, bu durumun sonucu olarak, önümüzdeki yıl sözleşme tazelemeyeceği haberlerinin çıkmasına neden oldu.


Devamı için tıklayınız ...

iPhone'un merakla beklenen yeni serisi iPhone 5S, yeni özellikleri ve uygulamalarıyla meraklılarını oldukça heyecanlandırmıştı. Türkiye'deki satış fiyatı netleşmediği için ayrı bir merak konusu olan 5S'in satış fiyatı niyahet belli oldu.


Devamı için tıklayınız ...

Bu yıl 25.si düzenlenen Kristal Elma Reklam Ödülleri, Turkcell'in sponsorluğunda 25-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. 25.kez sahiplerini bulacak olan Kristal Elma Ödülleri, bu yıl rekor katılıma imza attı. 2,066 başvurusu sayısıyla, önceki seneleri geride bırakan Kristal Elma, 27 Eylül'de sahiplerine kavuşacak.


Devamı için tıklayınız ...