2012/10 Blog Arşivi

En yaratıcı reklam filmlerinin sunulacağı 59. Cannes Lions 2012 Uluslararası Yaratıcılık Festivali, 28 Ekim 2012 tarihinde Moskovo'da düzenlenecek sunumla başlayacak. Dünya markaları tarafından yapılan, en yaratıcı reklam filmlerinin kıyasıya yarıştığı Cannes Lion'un, bu yıl 59.'su düzenleniyor. Reklam sektörü için oldukça önemli olan Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali, bu sene en görkemli festivalini yaşayacak. Uluslararası reklam alanında en itibarlı ödül olarak bilinen Cannes Lions, 90 ülkeden 11 delegenin katılımıyla gerçekleştirilecek. Cannes Lions festivali'nin sembolü olan; altın, gümüş ve bronz aslan ödüllerinin bu seneki sahipleri kim olacak diye merakla beklenirken, birbirinden yaratıcı reklamların kıyasıya yarışı heyecanla izlenecek. Dijital çağın teknolojileriyle yapılan reklam kampanyaları ve tanıtımları ile Cannes Lions, yaratıcı işlerin art arda sergilendiği, reklam dünyası için oldukça önemli bir festivaldir.  


Devamı için tıklayınız ...

Apple, 10 inç ekrana sahip iPadlerinden sonra mini iPadlerini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. 7,85 inç ölçüsüyle meraklılarının karşısına çıkacak olan mini iPad, bugün Kaliforniya'da yapılacak bir tanıtımla görücüye çıkacak. Mini iPad'in satış fiyatı da belli oldu. 249-399 dolar (447-716 TL) civarında bir ücretle satılacağı belirlenen Mmini iPad, gittikçe gelişen tablet pazarını hızlandıracağa benziyor. Türkiye saatiyle akşam 20:00 civarı tanıtım lansmanı yapılacak olan mini iPad'in, Samsung ve Google'a sıkı rakip olması bekleniyor.  


Devamı için tıklayınız ...

Televizyonun en beğenilen dizilerine sponsor olmasıyla tanınan Karaca Porselen'in en son reklam filmi, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Evlilik hazırlıklarının yapıldığı bir ailede, anne ve kızın duygu dolu diyalogu izleyenleri duygulandırdı.


Devamı için tıklayınız ...

Çarşamba akşamları televizyon kanallarının çok sevilen iki dizisi arasındaki rekabetin galibi kim oldu?


Devamı için tıklayınız ...

Ünlü futbolcu Arda Turan ile skandallar kraliçesi Paris Hilton'u biraraya getiren Defacto reklamı sonunda yayınlandı.


Devamı için tıklayınız ...

1948'den bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Hürriyet Gazetesi, yeni tasarımı ile okuyucularının beğenisine sunuldu.


Devamı için tıklayınız ...

Google'ın ilk kadın mühendisi olarak bilinen Marissa Mayer, Yahoo'ya transfer oldu. İGoogle, Gmail ve Google News gibi uygulamaları geliştirerek, Google'ın servetine servet katan  Mayer, artık Yahoo için çalışacak.


Devamı için tıklayınız ...