Galatasaray'ın yapılan “Şöhretler Karması” maçıyla veda ettiği 47 yıllık resmi stadyumu Ali Sami Yen'in koltukları sökülerek GS Store mağazalarında satışa sunulacak. Koltuklar, Yataş'ın üreteceği ek bir parça ile alan kişilere diledikleri kadar Ali Sami Yen havası yaşatmaya devam edecek. Koltukların üzerinde “Ali Sami Yen Sonsuza Kadar” ibaresi ve Galatasaray logosu da bulunacak ayrıca yeni sahiplerine özel olarak düzenlenen bir sertifika ile teslim edilecek.

Yataş Kurum ve Marka Yöneticisi Serhan Altop'un projeyi duyduklarında Galatasaray ile işbirliği yapmaya karar verdiklerini ve tasarımların karşılıklı görüşler alınarak yapıldığını söyledi. Altop, asıl hedeflerinin hem taraftarların hem de manevi değer taşıyan bir anıyı yaşatmak isteyenlerin ulaşabileceği bir hale getirmek olduğunun da altını çizdi.

Yataş tasarımlı Ali Sami Yen Koltukları mart ayında Galatasaray Store'lardan ve Yataş Dağıtım Kanallarından alınabilecek. Bu yaratıcı tasarım sayesinde Yataş da markasını en azından koltukları satın alan kişiler açısından ölümsüzleştirmiş olacak.

Arşiv

Etiketler