Bölgesel Çevre Merkezi (REC) işbirliğiyle, Aygaz tarafından hayata geçirilen “yarın Hava Nasıl Olacak?” projesinin resmi internet sitesi yenilendi. İklim değişikliği konusunda toplumda farkındalık yaratmayı amaçlayan www.yarinhavanasilolacak.org daha interaktif bir hale geldi.

Sitenin yeni yüzünde, iklim değişikliğine karşı alınması gereken önlemlerin yer aldığı”Çevrende Neler Oluyor” ara yüzünün yanı sıra 5 ayrı kategori daha var. Bu kategoriler, “Dünyayı tanıman için”, “Gökyüzü tırı”, “Sizden gelenler”, “Haberler ve duyurular” ve “Bize ulaşın” adını taşıyor.

Yenilenen web sayfası, kullanıcılara sitede bulunan tüm içeriği sosyal paylaşım sitelerinde paylaşma olanağı sunuyor. Ayırca kullanıcılar Facebook, Twitter ve Flickr hesaplarına site üzerinden doğrudan erişim sağlayabiliyor, üye olarak yorum ve içerik ekleyebiliyor, Facebook hesapları ile siteye üye olabiliyorlar.

Sayfada ayrıca, “Yarın hava nasıl oalcak” projesi kapsamında ABD ve Avrupa Birliği tarafından Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de kurulan ve Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 31 ülke tarafından tanınan REC uzmanlarının verdikleri eğitimler de tanıtılıyor. Bunun yanı sıra Avrupa Birliği İklim Hareketi'nden (EU Climate Action) sağlanan bilgiler de kullanıcılara sunuluyor.

Arşiv

Etiketler