Yandex Reklamları ile Aratmalarda Potansiyeli Artırın

Yandex reklamları sayesinde Yandex’i kullanan tüm internet kullanıcılarına erişmeyi başarabilirsiniz. Kullanımı sürekli artmaya devam eden Yandex, geniş bir kitleye doğru yöntemleri uygulayarak erişebilmeniz konusunda sizlere destek verir. Ürün satışı yapanlar ya da markasını tanıtmak isteyenler Yandex reklam tekniklerinden yararlanabilirler. 

Yandex Reklamlarının Avantajları Nelerdir?

Yandex reklamları sayesinde arama sonuçları sayfasında, servisler sayfasında ve Yandex’in iş ortağı oldu sitelerde tanıtımınızı yapabilirsiniz. Haritalar kısmında da reklamlarınızın yayınlanabilmesi mümkündür. Yandex reklamlarında tıklama başına ödeme yapabilirsiniz. Aynı zamanda bütçenizi de tamamen kendiniz belirlersiniz. Fakat reklamlar konusunda tecrübesiz olduğunuzu düşünüyorsanız profesyonel destek almayı deneyebilirsiniz. 

Alanında uzman ekiplerle birlikte çalışarak çalışmalarınızın verimli geçmesini sağlayabilirsiniz. Gazete, dergi, radyo ve televizyon gibi geleneksel reklam modellerinden daha avantajlı duruma geçebilmenizi sağlayan Yandex, geniş bir kitleye hitap edebilen arama motorudur. 

Yandex Reklam Fiyatları Nedir?

Yandex reklamlarınıza tıklandığı zaman ödeyeceğiniz minimum ve maksimum tutarı  tamamen kendiniz belirleyebilirsiniz. Esnek yapıda reklamlar ayarlayabileceğiniz Yandex’te reklamların saat kaçta yayınlanacağına siz karar verirsiniz. Reklam kampanyalarıyla ilgili isteklerinizi her an günlük olarak verebilir ve her reklamın anahtar kelime grubunun analizini yapabilirsiniz. 

Yandex Reklamları Nerede Gösterilir?

Reklamlarınız hedeflediğiniz özel sorgulara göre arama sonuç sayfalarında çıkar. Yandex’e bağlı hizmet sunan birçok hizmet vardır. Bu hizmet sağlayıcılarında da reklamlarınız yayında olur. Anahtar kelime gruplarınıza göre reklamların görüntülendiği bütün Yandex sayfalarında gösterim alınır. 

Yandex reklamları için ne kadar bütçe ayırmanız gerektiğini önceden tespit edebilirsiniz. Bütçe tahmini aracından yararlanarak aylık ve yıllık bütçenizi ayarlayabilir, tıklama başına ortalama ne kadar ödeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. 

Yandex Reklam Türleri Nelerdir?

Yandex reklamlarından yararlanarak görüntülü reklamlar hazırlayabilirsiniz. Web sitenizin arka planında çalışan kodları SEO uyumlu hale getirerek arama motorları tarafından algılanabilir olmasını sağlayabilirsiniz. 

Yandex Mail ve Yandex Display reklamlarıyla hedef kitlenize pratik bir şekilde ulaşabilir ve geri dönüşüm oranlarınızı artırabilirsiniz. Birçok segmentten destek alarak Yandex üzerinden doğrudan hedef kitlenize hitap edebilirsiniz. Marka kimliğinizi dışarıya yansıtırken ürün ve hizmetlerinizi potansiyel müşterilerinize en iyi şekilde sunabilirsiniz. 

Arşiv