Yandex Harita Reklamcılığı Büyüyor

En hızlı büyüyen arama motorları arasındaki Yandex, navigasyon uygulaması ile de milyonlarca kişiye hitap etmeyi başarıyor. Dijital reklamların vazgeçilmez bir parçası haline gelen “Harita” reklamları da geniş kitlelere ulaşabilmeniz ve marka bilinirliğinizi artırabilmeniz için sizlere destek sunuyor. Yıllar içerisinde kullanıcı kitlesini koruyan Yandex şehir ve trafiğe uyum sağlayan Harita özelliği ile kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor. 

Uzun zamandır kullanıcıları ile iletişim halinde olan Yandex, Harita özelliği için kullanıcılardan aldığı bütün geri bildirimleri değerlendirerek Harita özelliğini ve reklamlarını da geliştiriyor. Kullanıcıları ile arasında büyük bir köprü oluşturan Yandex, Harita üzerinden reklam vermek isteyen kullanıcılara kullanışlı bir arayüz ve pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Haritalar içerisine yorum bırakma özelliği, anlık trafik kaza durumu ve yol çalışması gibi özellikleri de getiren Yandex, reklam veren kişilerin en uğrak adresleri arasında bulunuyor.

Markalı ve Sesli Navigasyon Özellikleri

Yolcuların birbirleriyle haberleşmesini sağlayan Yandex, yorum özelliği sayesinde insanların size ait görüşlerini paylaşabilmesini sağlıyor. Sürücüleri yolda yakalayabilen reklam olanakları sunan Yandex bu özelliği sayesinde haritalar üzerinde reklam vermek isteyen milyonlarca firmanın ve kişinin tercihi oluyor. 

Kullanıcıları o an ihtiyacı olabilecek bir ürüne yönlendiren ve ileriye dönük satın alma kararı için fikir de oluşturan Yandex, hızlı rotalar oluşturarak hedef kitlenizi size doğrudan yönlendirebiliyor. Örneğin, Shell ile en yakın benzin istasyonuna rota oluşturabilmek ve bir içecek satın alabilmek için Coca-Cola satan restoranlara sizleri yönlendirebilecek olan Yandex Harita özelliği ürün ve hizmetlerinizin anlık olarak ulaşılabilir olmasını sağlıyor.

Dijital Bilboard ve Markalı Pop-up Pinler

Markalı ve sesli navigasyon özelliğini de hayata geçiren Yandex Harita, bu özelliği sayesinde mesajınızı hedef kitlenize iletebilmenizi de sağlıyor. Markalı ve sesli navigasyon ile bir rota oluşturulduğu zaman kullanıcılar, onlara özel hazırladığınız mesajınızı dinleyebilirler. Dijital billboard, markalı pop-up pinler ve ölçümlenebilir modeller sunan Yandex Harita, uzun yıllar boyunca reklamcıların tercih edeceği bir mecra olacak gibi gözüküyor. Yandex Harita’da yer alan reklam modelleri yüksek görüntülenme elde edilebilecek ve geri dönüşümü her geçen gün daha da yükselen reklam modelleri olmaya devam ediyor.

Arşiv