Dünya genelinde bir futbol ikonu haline gelen David Beckham, Yahoo! üzerinde yayınlanacak özel içerik ile hayranları ile buluşacak. Yahoo! futbol yıldızı David Beckham'ı futbol elçisi olarak ilan etmişti. Bu sayede Yahoo Dünya Kupası sırasında spor haberleri yayınlarken daha fazla ilgi ve ziyaretçi çekmeyi hedefliyor. Aynı zamanda diğer pazarlama kampanyalarınıdı Spor ve Dünya Kupası başlığı altında öne sürmüş olacak.

David Beckham konuyla ilgili yaptığı yorumda, Yahoo!'nun spor ile ilgili konularda dünya genelinde daha çok içeriğe sahip olduğunu ve bu içeriğin online olarak sunulmasının çok büyük bir avantaj olduğunu belirtti. Yapılacak olan reklam kampanyası dahilinde David Beckham Yahoo! üzerinden hayranları ile online buluşacak, hayranlarına yıldız futbolcuyla bire bir görüşme imkanı sağlanacak. Reklam kampanyası süresince Yahoo! deneysel ve test amaçlı, online reklam sunumları ve gösterileri yayınlayacak.

Bu ortaklıkla beraber Yahoo! spor sayfalarında David Beckham özel kanalını açıcak. Yahoo!, Pazarlama Şefi Elisa Steele arka arkaya üç kez Dünya Kupası şampiyonluğu, Avrupa ve ABD'de yaptığı futbol deneyimi ile birleştiğinde, David Beckham'ın Dünya Kupası için benzersiz bir bakış açısı vericeğini ve Yahoo üzerinden yaklaşık 600 milyon ziyaretçiye ulaşacağı için mutlu olduklarını belirtti. Bu sponsorluk ve reklam beraberliği süresi içinde ziyaretçiler David Beckham'a Yahoo! yayın araçları olan Yahoo! Answers, Yahoo! Mail and Yahoo! Messenger yardımıyla erişip soru ve görüşlerini iletebilecekler.

Arşiv

Etiketler