Dünyanın en prestijli bayanlar tenis turnuvası WTA Championships, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve BNP Paribas sponsorluğuyla Türkiye'ye geliyor. WTA Championships Türkiye Tenis Federasyonu, Gençlik e Spor Genel Müdürlüğü ve Women's Tennis Association'ın (WTA) da işbirliğiyle 2011, 2012 ve 2013 yıllarında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

TEB - BNP Paribas Championships adıyla düzenlenecek olan şampiyonanın tanıtımı için Four Seasons Bosphorus Otel'de bir toplantı düzenlendi. Dünyanın en iyi tenisçileri arasında gösterilen Vera Zvonareva, Jelena Jankovic ve Victoria Azarenka'nın da katıldığı toplantıda TEB Genel Müdürü Varol Civil de bir konuşma yaparak, böylesi önemli bir etkinliğin parçası olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

TEB - BNP Paribas WTA Şampiyonası İstanbul Sinan Erdem Arena'da gerçekleştirilecek. Turnuvada dünyanın en iyi 8 bayan tenisçisi ve4 çift 5 milyon dolarlık ödülü kazanmak için mücadele edecek. 25 – 30 Ekim tarihlerinde Sinan Erdem Arena'da gerçekleşecek olan turnuva için hazırlanan reklam filmleri de ekranlara gelmeye başladı. TEB'in başta dijital ve sosyal medya kanalları olmak üzere yayın ve marka gösterimleriyle uluslar arası görünürlük kazanmasının yanında, ev sahibi İstanbul da, WTA sezon finaline ev sahipliği yapmış olan New York, Los Angeles, Münih, Madrid, Doha gibi şehirler listesinde yer alacak.

Arşiv

Etiketler