Warner Bros Facebook platformu üzerinde 8 Mart tarihinde Christopher Nolan'ın oynadığı “Batman Kara Şövalye” ile başlattığı film kiralama işinin kapsamını genişletiyor. Şirket siteye beş yeni film daha ekledi. 28 Mart tarihi itibariyle eklenen bu filmler; “Harry Potter ve Felsefe Taşı”, “Harry Potter ve Sırlar Odası”, “Ayı Yogi”, “Life As We Know It – Başımıza Gelenler” ve “Inception – Başlangıç”.

Facebook üzerinde bu filmleri kiralayan kullanıcılar, satın aldıktan sonra 48 saat içinde filmleri izleyebiliyorlar. Kullanıcıların filmleri istediklerinde durdurma ve yeniden oturup açtıklarında bıraktıkları yerden deva etme seçenekleri var. Şu anda sadece ABD'de kullanılabilen bu sistemin diğer ülkeleri de kapsayıp kapsamayacağı henüz netleşmedi ancak şirketin yakın zamandaki hedefi kullanıcılara süre sınırlaması olmadan filmleri satın alma olanağı sağlamak.

30 Facebook kredisi ($3) karşılığında kiralanabilen filmler kullanıcılara filmlere yorum yapma, izleme esnasında durum güncellemesi gibi sosyal aktiviteler de sunuyor.

Arşiv

Etiketler