“Metro ile kavuşan kavuşana, Vodafone ile konuşan konuşana” sloganıyla duyurulan kampanya ile, seyahatlerinde Metro Turizm'i tercih eden Vodafone kullanıcıları 72 saatlik konuşma süresi kazanıyor. 28 Mart 2011 tarihine kadar geçerli olacak kampanya boyunca yolculardan biletlerini alırken GSM numaraları alınıyor. Biletin kesildiği sefer sayılı otobüs hareket ettiğinde, kullanıcılara bir SMS ile sınırsız konuşma aktivasyon şifresi gönderiliyor. 3455'e gönderilen şifrenin ardından kendilerine gönderilen onay kodu ile de kullanıcılar bedava dakikalarını kullanmaya başlayabiliyorlar.

Kampanya dahilinde, 0-500 Km arası yolculuklara 1 gün, 501 – 1000 Km'ye 2 gün, 1000 Km üzerine ise 3 günlük sınırsız konuşma paketi hediye ediliyor. İzmir, Çorlu, Çanakkale, Bursa, Antalya, Bolu ve Zonguldak arasında alınan tek yönlü biletlere de, mesafe kısıtlaması olmadan, 3 günlük Vodafone günlük sınırsız konuşma paketi veriliyor. Kampanya dahilinde aynı GSM numarası için en fazla 2 bilet alınabiliyor.

Özellikle içecek markalarının kapaklarla konuşma süresi vermesine oldukça alışmıştık. Vodafone ve Metro firmaları gerçekleştirdikleri bu kampanyanın daha küçüğünü 2010 yılında Çorlu İstanbul arasında gerçekleştirmişti. Metro Turizm'in bu ikinci kampanyaya sefer düzenlediği 76 il geneline yapılacak seyahatleri dahil etmesi, ilk kampanyadan istenilen sonucu aldığını gösteriyor. Diliyorum ki, yolcular hediye dakikalarını seyahatleri süresince tutmayan uykularına bir çözüm olarak kullanmayı tercih etmezler. Aksi halde, diğer firma abonelerinin, seyahatlerinde Metro'yu tercih etmeme yoluna gitmeleri gibi bir ihtimal de söz konusu.

Arşiv

Etiketler