Turkcell, gittikçe artış gösteren iletişim ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacak yaratıcı ajans konkuru açacak.Türkcell, hızla seçtiği adayları, bir mektupla davet edip, portföylerini sunmalarını isteyecek.

Bugünlerde Turkcell Alemetifarika ve LeoBurnett ajanslarıyla yaratıcı tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. LeoBurnett spor, kurumsal, sosyal sorumluluk, genç Türkcell ve İşTcell konularının tanıtım çalışmalarını yaratıcı bir şekilde yürütmekte. Firmanın diğer alanlardaki tanıtım çalışmalarını ise Alâmetifarika yapmaktadır. geçen sene Türkcell'in 3G reklamlarını ise Wieden + Kennedy'ye ait olan Amsterdam ofisi yapmıştı.

MediaCat'in bu seneye ait ocak sayısında çıkan Nielsen Reklam yatırım ölçülerine göre Türkcell TV'lerde en çok reklam ve tanıtım yapan 3. Firma . Gazete reklam mecrasını ise 6. Sırada kullanmaktadır. Dergi reklamlarında 4. Sırada yer alan Türkcell, açık hava reklam mecralarında ise ilk sırada yer almaktadır.

Bu seneye ilişkin reklam yatırımlarının tahmini ölçümlerini belirlemek üzere MediaCat'in Reklam Ufukları araştırmasında ise, Türkiye de en büyük reklam veren iki firma Vodafone önde olmak üzere Türkcell olmaktadır. ve tüm reklam mecralarında boy göstermektedirler.  

Arşiv

Etiketler