Turkcell müşteri memnuniyetine verdiği önem doğrultusunda Joker Paket ve Fatura Kontrol Servisini müşterilerinin hizmetine sunuyor. Müşteri talepleri doğrultusunda geliştirilen Joker Paket Kampanyası ve Fatura Kontrol Sistemi ile, Turkcell'liler hem paketleri bittiğinde dakikalarını arttırabiliyor, hem de iletişim harcamalarını kendi belirledikleri sınırlar içinde tutabiliyorlar.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, lider olma sorumluluğuyla müşterilerine aynı amaca hizmet eden iki çözüm sunduklarını belirterek, faturada yazan tutarın kontrolünü tamamen Turkcell'lilere bıraktıklarını söyledi.

Joker Paket, KDV ve ÖİV dahil sadece 5 TL ile her yöne 60 dakika konuşma sağlıyor. Joker Paket sayesinde dakikaları biten kullanıcılar yine avantajlı bir fiyattan konuşmaya devam ediyorlar. Joker Paketler alındığı fatura dönemi için geçerli oluyor, bir sonraki fatura döneminde tekrar edilmiyor. Aynı fatura dönemi içerisinde bir kez alınabilen Joker Paket almak için JOKER yazarak 2222'ye göndermek yeterli.

Fatura Kontrol Turkcell'lilere faturalarının ne kadara ulaştığını bildiriyor. Turkcell kullanıcıları 50-100-150-200-250'lik fatura baremlerinden birine kaydolarak seçilen fatura tutarlarına ulaştıklarında kısa mesaj ile bilgilendiriliyorlar. Fatura Kontrol sitemine kaydolmak isteyen kullanıcıların KONTROL ve seçtikleri fatura baremini yazıp 8888'e göndermeleri yeterli oluyor.

Arşiv

Etiketler