World Finance Magazine tarafından şirketlerin 2000-2010 yılları arasındaki performanslarına göre belirlenen “10 Yılın Şirketleri” arasında Turkcell de yer alarak ödül almaya hak kazandı. Bu yıl ilk defa verilen “10 Yılın Şirketleri Ödülleri”nde (Company of The Decade Awards) Turkcell'in yanında ABD'li Apple, Finlandiyalı Nokia, Alman Deutsche Bank gibi dünya devleri de yer aldı. Ödüller şirketlerin itibar, performans ve müşteri hizmetleri konusunda mükemmellik gibi kriterler göz önünde bulundurularak belirlendi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv de Türkcell'in küresel alanda böyle bir başarı göstermiş olmasından dolayı Turkcell ailesi olarak gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi. Ciliv, 9 ülkede 242 milyondan fazla kişiye hizmet götüren şirketin 10 yıldır New York Borsası'nda kote olduğunu da hatırlattı. Geçmiş yıllarda yaşanan ciddi ekonomik krizlere rağmen, yatırımlara şirketin vizyonu doğrultusunda devam edildiğini söyleyen Ciliv, Tükiye'ye dünyanın en iyi altyapılarından birini kazandırdıklarının da altını çizdi. Ciliv, “10 Yılın Şirketi” olarak seçilmelerinin Türkiye'nin Turkcell'i olarak gerçekleştirilen çabaların ve başarıların kabul gördüğünün de kanıtı olduğunu sözlerine ekledi.

Turkcell Capital Dergisi ve Adecco'nun gerçekleştirdiği “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında da 4 yıldır üst üste birinci seçiliyor.

Arşiv

Etiketler