Türk Telekom'un çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen çalışması Süpercan milyonlarlatanıştı. Türk Telekom Grubu Şirketlerinden Sobee Studios ve Marvel Characters BV işbirliğiyle hayata geçirilen Süpercan oyunu çevre temasına dayanıyor. Uzaylıların istilasına karşı dünyayı kurtarmak için maceraya atılan Süpercan'a Örümcek Adam, Iron Man, Hulk ve Wolverine gibi Marvel karakterleri de eşlik ediyor.

Süpercan oyunu www.supercanoyun.com ya da ww.ttcocuk.com adreslerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Oyunun aktivasyonu ana ekranda otomatik olarak 0800 211 4141 numarası aranarak yapılıyor ve ev telefonu numarasını kaydettiren kullanıcılar, oyuna giriş yapabiliyorlar.

Süpercan, ebeveynlerin de çocuklarıyla birlikte vakit geçirip eğlenebilecekleri bir macera. Çevre teması ile başlayan serinin devamında çocuklara vizyon kazandıracak farklı maceralar da olacak. Süpercan çocuklarla bilgisayar oyununun yanı sıra, çizgi roman ve internet uygulamaları ile de buluşacak. Bunun yanında Türkiye'yi ziyaret eden Marvel karakterlerini de ağırlayacak.

Arşiv

Etiketler