Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena bugün düzenlenecek olan tören ile açılıyor. Açılıştan önce mecralarda boy göstermeye başlayan reklam filmleri ile ilgi çeken kompleksin ilk reklam filminde Türk Telekom'un da yüzü olan Cem Yılmaz oynuyordu. Futbolcuların da yer aldığı bu ilk film, Cem Yılmaz'ın canlandırdığı karakter ile dikkat çekiyor ve stadın genel özelliklerine vurgu yapıyordu.

10 Ocak'dan bu yana yayınlanan ikinci reklam filminde ise kompleksin adında yer alan “Arena” tanımına vurgu yapılıyor. Sinema fragmanlarında da kullanılan seslendirme tekniğini kullanıldığı filmin sloganları da daha agresif. ‘Aslanlar Kükrüyor' ve ‘Yeni bir efsane başlıyor' ifadeleri ile, gladyatör görüntüleri eşliğinde antik kültürün bilinen arena tanımı ile stadyum arasında bağlantı kurularak, gerçekleşecek spor müsabakalarındaki rekabete gönderme yapılıyor.

Türk Telekom Arena'nın en önemli özelliklerinden birisi, sadece spor müsabakalarına değil, konserler, iş toplantıları ve konferanslar gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapmak üzere tasarlanmış olması. Son yıllarda giderek önem kazanan Kurumsal Ağırlama anlayışını yüksek standartlar taşıyan bir bakış açısı ile tanıştırmak isteyen Türk Telekom Arena, pazarlama stratejileri arasında önemli getirileri olan bu hizmeti de müşterilere sunarak bu alanda da önemli bir başarıya imza atıyor.

Arşiv

Etiketler