Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Resmi Gazete'nin 31.Ocak.2011 tarihli sayısında yayınlanan ilan ile kurumu temsil edecek yeni bir logo için yarışma duyurusu yaptı.

Logo tasarımında dikkat edilecek noktaların başında, tasarımın kurumun vizyon ve misyonuna uygun olarak, kurumu uluslararası boyutta temsil edecek şekilde yapılması geliyor. Yarışma ile, kurumun Türkiye'de tek ve kendi bölgesinde de güçlü bir milli şirket olma özelliğini ön plana çıkartan, sektörde benzersiz, görsel olarak çağdaş, kolay anlaşılır, sade ve akılda kalıcı bir logoya sahip olması hedefleniyor. Ayrıca yeni logonun kurumu uluslararası boyutta temsil edecek nitelikte ve farklı medyalarda kullanılabilecek özellikte tasarlanması gerekiyor.

Kurum içi ve dışından özel ve tüzel kişiler olmak üzere bütün katılımcılara açık olan yarışmaya, seçici kurul üyeleri ve birinci dereceden yakınları katılamıyor. Birinciye 50 bin, ikinciye 25 bin, üçüncüye de 15 bin lira para ödülünün vaat edildiği yarışmada ayrıca üç tane de 5 bin lira ödüllü mansiyon verilecek.

Yarışma katılım şartnamesine www.tpao.gov.tr adresinden ulaşılabilecek yarışma için yapılan tasarımların 14.Nisan.2011 tarihine kadar kuruma ulaştırılması gerekiyor.

Arşiv

Etiketler