New York Kültür ve Tanıtma Ataşeliği, kentin turistik merkezi olan Times Square meydanında bulunan büyük ekranda Türkiyenin reklamlarını gösterecek. Meydan günde iki milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor. Medandaki önemli lokasyona sahip olan One Times Square binasında, News Corporation SONY TV ekranı kullanılarak, Temmuz, Ağustos ayları süresince Türkiye ile ilgili tanıtım filmleri yayınlanacak.

Bu bina, New York'ta yılbaşında, dev yeni sene topunun atıldığı yer olarak bilinen meydanın ekranında 8 dakikada bir, iki ay boyunca 09:00-19:00 ile 20:00 – 2:00 saatlerinde Ege sahilleri, İstanbul, Efes, Kapadokya, Nemrut görüntüleri yayınlanacak ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı web sitesi www.goturkey.com'da sürekli gösterilecek

Amerika marketinde yer alan Türkiye reklamları, bu senenin Nisan ayından bu yana devam etmekte olduğunu söyleyen New York Kültür ve Tanıtma Ataşesi Nihan Bekar; Newyork, Los Angeles, Washington ve Amerika'nın seçkin eyaletlerinde ABC,NBC,CBS ulusal televizyon kanallarında, bazı dergi ve gazete, online sitelerde bunların dışında da açık hava reklam araçlarında da Türkiye reklam kampanyasının sürdüğünü söyledi.

Bekar, “Times Square kampanyasının reklam kampanyası farklı bir yere sahip olduğunu söyleyerek, geçen sene, yine aynı lokasyonda yapılmış olan kampanya ile HSMAI Adrian ödülüne layık görüldüklerini söyledi.

Arşiv

Etiketler