Timberland markasının yeni reklam kampanyası global çapta yapılacak. Yeni koleksiyonu “Earthkeepers”' serisinin tanıtımları için yapacak olan marka, yeni reklam kampanyasının temasını “Doğa'nın kahramanlara ihtiyacı var” şeklinde belirledi. Marka, Basın, sosyal medya, televizyon, satış noktalarında reklamlarını tüketicilere sunacak. Kampanya 3-D teknolojisini kullanacak olan web sitesi üzerinden yapılacak.

Satış noktalarında üç boyutlu gözlüklerle 3-D teknolojisinden faydalanarak, serinin modellerini x-ray görüntüleriyle tüketicilere gösterilecek, ürünlerin yapımında kullanılan geri dönüşümlü malzemeler anlatılacak.

Timberland Global Pazarlama başkan yardımcısı Jİm Davey, yaptıkları bu koleksiyon'un diğer tüm koleksiyonlardan daha fazla çevreye duyarlı olduğunu, markanın geçmişte geleneksel reklam mecraları olan basın ile televizyonu kullandıklarını fakat bu kampanyada ilk defa yeni bir mecrayla teknolojiyi kullanacaklarını söyledi.

Markanın televizyon ve basın reklam kampanyalarını düzenleyen ajans Leagas Delaney bulunmaktadır. 3D ile micro site Holst tarafından yapıldı, televizyon mecrasına ilişkin reklamlar ABD, Asya, Avrupa'da prime time olarak yayına girecek.

Arşiv

Etiketler