Türk Hava Yolları (THY) Ukrayna'lı futbol kulübü FC Shakhtar Donesk takımıyla remi sponsorluk, Hollanda'nın ünlü kulübü Ajax ile de saha kenarı dijital reklam anlaşması yaptı.

THY Ukrayna'nın Kiev, Donetsk, Lviv, Odessa, Simperefol, Dnepropetrovsk şehirlerine uçuyor. 20 Mart tarihinde Donesk kentinde gerçekleşecek olan imza töreni ile THY 1,5 yıllığına takımın “resmi sponsoru” ünvanını alacak. Sponsorluk kapsamında takım formalarında sırt reklamı olarak kurumun logosu yer alacak. Kulübün resmi sahası Donbass Arena Stadı'nda bulunan reklam panolarının da dahil olduğu bütün mecralarda THY reklam ve logoları yer alacak. Takım futbolcuları THY'nin PR çalışmalarında da yer alacak. FC Shaktar Donetsk Ukrayna dışındaki kamp ve turnuvalara da THY ile uçacak. Yapılan sponsorluk anlaşması THY'nin Ukrayna ve Rusya pazarındaki markalaşma hedeflerine önemli bir katkı da sağlayacak.

Hollanda'nın dünyaca ünlü futbol kulübü Ajax ile de dijital saha kenarı reklamları konusunda anlaşan THY, Amsterdam Arena Stadı'nda yapılan kupa ve lig maçlarında gösterilmeye başlayan reklamlarıyla beğeni topladı. Ligin ikinci yarısında stada gerçekleşecek olan bütün maçlarda reklam gösterimini kapsayan anlaşmanın gelecek sezon için de uzatılması mümkün. 50 bin seyirci kapasitesine sahip Arena Stadı'ndaki maçlar, ekran başındaki milyonlarca kişi tarafından da izleniyor.

Arşiv

Etiketler