Türk Hava Yolları bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (LET) Türkiye ayağının ikinci kez ana sponsoru oldu. National Golf Club tarafından düzenlenen yarışma Avusturya, Yeni Zelanda, İspanya, Fas, İngiltere, Fransa, Portekiz ve Çin gibi birçok farklı ülkede düzenleniyor ve dünyanın en prestijli golf turnuvaları arasında gösteriliyor.

Avustralya ve Yeni Zelanda ayaklarının şubat ayında tamamlandığı yarışma Türkiye'de 05 – 08 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 2011 Turkish Airlines Ladies Open'da bu yıl geçtiğimiz yılın sürpriz birincisi ve Avustralya Open'da ikinci, Yeni Zelanda Open'da dördüncü olan İngiliz oyuncu Melissa Reid, 2008 yılı Türkiye ayağı birincisi İsveçli Lotta Wahin de yarışacak. Turnuvanın bu iki oyuncunun da karşılaşmasıyla oldukça heyecanlı geçmesi bekleniyor.

Yarışmaya katılacak isimlerden bazıları ise şöyle: Eurepeans Nations Kupasını kazanan İsveçli Anna Norqvist Fas Lalla Meryem Kupası kazananı Alman Anja Monke, The Ladies Slovak Open'da birinci olan İspanyol Maria Hernandez, Portekiz Ladies Open Birincisi olan Avustralyalı Karen Lunn.

Avrupa Bayanla Golf Turnuvası 2011 yıl boyunca sürecek ve Türkiye'nin arkasıdan Slovakya, İsveç, Portekiz, İngiltere, Dubai, İrlanda, İskoçya ve Fransa gibi ülkelerde devam devam edecek.

Arşiv

Etiketler