Türk Hava Yolları yapacağı reklam kampanyasını ihaleye çıkardı. Buna göre, A.O'dan uçakların içinde görüntülü ve dijital reklamların alanları iki artı bir yıl süre için kiralanabilecek. Bu kiralama işi için, kapalı zarf içerisinde teklif alarak ihale edildi.

İhalenin geçici teminatının 75 bin türk lirası olduğu belirtilmekte. Kapalı zarflarla verilecek tekliflerin en geç 02.08.2010 günü saat 10.00'da İstanbul Atatürk Havalimanı THY A.O Genel Yönetim Binası, B Blok Asma Kat adresinde bulunan Genel Satın alma ve İkram Başkanlığına verilmiş olması, bu tarihten sonra herhangi bir şekilde yapılan teklif mektuplarının değerlendirilmeyeceği ayrıca ihalenin aynı yer ve saatte yapılacağı da belirtilmekte.

Şartnamede talep edilen belgelerin asıllarının veya noter onaylı suretlerinin ibraz edilmesi gerekmektedir. Başvuru yapacakların yukarıda belirtilen adresten 60 TL ödeyerek temin edebilecekleri ayrıca kurumun, devlet ihale kanununa tabi olmadığı, bu alanları kiralama veya kısmen kiralama konusunda serbest olduğu belirtilmektedir.  

Arşiv

Etiketler