7 – 12 Mart tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan “The Cup” (Kıtalararası Reklamcılık Kupası) organizasyonu kapsamında gerçekleştirilen The Young Cup Facebook Yarışması'nın kazananları açıklandı. Genç yaratıcılar için Facebook üzerinde gerçekleşen yarışma üç hafta sürdü. Üç turlu yarışmanın finalinde kazanan Sırbistan'dan İvan Stojanovic oldu. Yarışmaya dikkat çeken pek çok yaratıcı çalışma gönderilmiş olsa da, çoğu ödül kazanamadı. Jüri ise, gönderilen işlerin yansıttığı yaratıcılığı ödüllendirilmeye değer bularak üç kazanan daha belirledi.

Sırbistan'dan Natasha Curcic, Polonya'dan Marcin Lewickive ve Rusya'dan Nikita Zubarev ödüle değer bulunan çalışmalarıyla, The Cup ve Creative Cummit'e katılmaya hak kazandılar. Kazananlar ayrıca Türkiye'nin en iyi iki reklam ajansı bünyesinde çalışma fırsatı bularak deneyimlerini arttıracaklar.

Yarışmanın sürdüğü 3 haftada siteyi 101 ülkeden 14 bin 339 kullanıcı ziyaret etti ve toplamda 124 yaratıcı çalışma gönderildi. Önümüzdeki günlerde genç yaratıcılar için bir yarışma daha düzenlenecek.

Arşiv

Etiketler