\"\"1991 senesinden bu yana düzenlenen "One Show" En İyi Reklam Çalışmaları ödülleri mayıs ayı sonunda New York'da düzenlen bir festival ile sahiplerine verilecek. Google Creative Lab, BBH, JWT gibi dünyanın önde gelen reklam ajanslarından katılan juri üyeleri, One Show yarışmasına katılan reklam çalışmaları arasında en iyilerini oylama ile seçti.

One Show Reklam ve Reklamcılık Yarışmasında Televizyon Reklamları, Online Eğlence ve Reklam, Oyunlar ve Markalaştırılmış İnteraktif Uygulamalar, Müzik ve Reklam, Gazete Reklamları, Dergi Reklamları, Açık Hava Reklamları, Radyo Reklamları, Sinema Reklamları ve Reklamda Yenilik gibi kategoriler bulunmakta.

Ağırlıklı olarak Amerika Birleşik Devletlerinden katılımın ve başvurunun olduğu yarışmada aynı zamanda diğer ülkelerden gelen başvurularda değerlendirilmeye alınıyor. Yarışmanın temel amaçları arasında, dünya üzerinde reklam ve reklamcılık konusunda faaliyet gösteren birçok reklam ajansını bir araya getirmek ve fikir alışverişinde bulunmak, reklamcılık sektöründe çığır açan yeni reklam buluşlarının değerlendirilmesi ve dünya genelinde yapılan reklam çalışmalarının ve reklamcılığın ulaştığı noktaları ortaya çıkarmak bulunuyor.

One Show geniş alana yayılmış kategorileri, jurileri ve katılımcıları ile dünya genelinde reklam ve reklamcılık sektöründe önemli bir rol üstleniyor.

Arşiv

Etiketler