Günde ortalama 150 makale yayınlayan The Independent Android, iPhone ve Blackberry için geliştirilen ücretsiz akıllı telefon uygulamasını tanıttı. Uygulama ile gündeme dair haber ve analizler mobil cihazlarda görüntülenebiliyor. Uygulama ayrıca yeni haberleri de anında gösterebilme özelliğine sahip.

Kullanıcılar mobil cihazlarına indirdikleri haberleri çevrimdışı da okuyabiliyorlar ve bu haberleri sosyal ağlar üzerinde ya da e-posta yoluyla paylaşabiliyorlar.

The Independant, daha önce sadece iPhone için hazırlanan uygulamasının 50 – 100 bin dolayında kullanıcının ilgisini çektiği açıklamasını yapmıştı.

The Independent dijital bölüm Genel Müdürü Zach Leonard dijital büyümelerinin mobil mecralar ve web'de devam ettiğini ve bütün akıllı telefonlarda kullanılabilen bu uygulamanın bütün haberleri kullanıcılara yer ve zaman kısıtlaması olmadan ulaştırmasını sağladığını söyledi. Leonard, reklamcıların da The Independant okuyucularına bu mecra yoluyla daha etkin bir şekilde ulaşabileceğini de sözlerine ekledi.

Arşiv

Etiketler