Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Türkiye'nin Emmy Ödülleri olarak anılan televizyon ödülleri, sahiplerini bulmayı bekliyor.

26-27 Nisan tarihlerinde yapılacak olan yarışmaya başvurular 4 Mart'a kadar yapılabilecek. Televizyon dünyasının farklı kategorilerinde 5 adayın birbiriyle yarışacağı televizyon ödülleri; En iyi dizi, en iyi yeni sezon dizisi, en iyi uyarlama senaryo, en iyi kadın ve erkek oyuncu, en iyi yardımcı kadın ve erkek oyuncu, en iyi müzik, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi sanat yönetmeni, en iyi çocuk programı, en iyi gündüz kuşağı programı, en iyi haber programı, en iyi kültür sanat programı, en iyi magazin programı, en iyi müzik/eğlence programı, en iyi spor programı, en iyi talk show programı, en iyi bilgi ve kültür içerikli yarışma programı, en iyi şov içerikli yarışma programı, en iyi belgesel programı kategorilerinde sahiplerini bulacak.

Merakla beklenen yarışmanın sonunda, bu yılın en iyileri ödül alacak. Televizyon dünyasının farklı yapımlarının ödüllendirildiği yarışmaAntalya'da gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak.  

Arşiv

Etiketler