Dünyaca ünlü aktör Dustin Hoffman İngiltere'de 1 Şubat'ta yayına başlayacak olan Sky Atlantic HD için hazırlanan reklam filminde oynadı. Sky Creative tarafından hazırlanan film oldukça sade ve yalın bir dile sahip. 60 saniyelik reklam filminde Dustin Hoffman, New York ufuk çizgisi manzarası eşliğinde hikaye anlatma sanatı hakkında, karşısındaki kameraya / dolayısıyla izleyicilere konuşuyor.

“Mad Men” gibi bol ödüllü serileri yayınlamak için özel haklara sahip olan Sky Atlantic HD'nin pazarlama kampanyası yayın politikası ile son derece uyumlu. Televizyonun izleyenlere bir hikaye anlattığı düşüncesine yapılmak istenen vurgu, önemli karakter oyuncularından birisi ile gerçekleştiriliyor. Abartılı bir görsellik yerine, son derece basit bir dil ile istenilen mesaj verilmiş.

Sky Net Works pazarlama ve iletişim müdürü Naomi Gibney de Sky Atlantic HD'nin, Sky için yeni ve büyük bir kanal olduğu, pazarlama kampanyasında Dustin Hoffman gibi dünya çapında bir aktörün tercih edilmesinin hedeflenen mükemmel sonucu gerçekleştirdiği şeklinde bir açıklama yapıyor.  

Arşiv

Etiketler