Vestel'in dost teknolojiler temasıyla hazırladığı reklam filmlerinin son versiyonu da ekranlarda yayınlanmaya başladı. A Enerji sınıfına göre yüzde 50 daha düşük enerji tüketimine sahip Vestel Twinjet Plus çamaşır makinesi için hazırlanan reklam filmi sinema formatında hazırlanmış. Vestrons robotlarının, gizli bir operasyonla Boğaziçi Köprüsü'ne afiş asmak için yürüttükleri çalışma hem enerji tasarrufuna gönderme yapıyor, hem de görsel açıdan oldukça etkileyici sahneler içeriyor.

Vestrons'ların gece gerçekleştidiği başarılı çalışma sonunda sabah Boğaz Köprüsü'ne bakanlar Vestel'in “Türkiye'nin Dev Tasarruf Hareketini Vestel Başlatıyor” afişini görüyorlar. Vestel reklam filminde enerji tasarrufu sağlayarak sadece ev bütçesini değil, doğayı da koruduğu mesajını veriyor. Bu reklam filminde pek çok Vestel robotu bir arada kullanılmış. Bu özelliğiyle reklam filminin sinema dili güçlendirilmiş.

Vestel'in reklam filmi'nin senaryosu Güzel Sanatlar Saatchi & Saatchi tarafından hazırlandı. Senaryonun prodüksiyonu dünyanın tanınmış şirketlerinden Unexpected Productions ve Türkiye'den First Unit gerçekleştirdi. Reklam filminin yönetmenleri Alexander Kiesl ve Steffen Hacker, görüntü yönetmeni ise Simon Coull. Filmin prodüksiyonu yaklaşık bir buçuk ay sürdü.

Arşiv

Etiketler