16 - 17 Temmuz tarihlerinde Hezarfen Havaalanı'nda gerçekleştirilecek Rock'n Coke'ta sahne alacak Türk gruplar belli oldu. Türkçe rock müziğinin önde gelen temsilcileri Duman ve Kurban'ın yanı sıra birçok yerli grup, müzisyen ve DJ de performans gösterecek.

Rock'n Coke'ta performans sergileyeceği açıklanan gruplarla "Ana Sahne"de; Limp Bizkit, Motörhead, Travis, Moby, Paolo Nutini, Skunk Anansie, 2manydjs, The Kooks, Athena, Duman, Kurban, Çilekeş, Gripin ve Friendly Fires, "Vodafone Freezone Sahnesi"nde; Thievery Corporation, Aloe Blacc, Beach House, Tunng, İlhan Erşahin's İstanbul Sessions, Melis Danişmend, The Qemists, Gaslamp Killer, FM Belfast, Curry&Coco, Acid Washed, Golem, Fuchs & Cervus, Kaan Sezyum aka DJ Sarıyılan, Grup Ses Beats, Hemi Behmoaras, Soaked, Mabbas & Style - İst, Club Bangkok ve Dancing Birds Feel The Beatfarklı müzik türlerine ev sahipliği yapacak festivalin üçüncü sahnesi "Coca-Cola Zero Sahnesi"nde de; Mogwai, Dum Dum Girls, The Black Lips, Electrelane, Chapel Club, Esben and The Witch, Deja - vu, Dengesiz Herifler, She Past Away, Hakan Tamar, On Your Horizon, To Mexico With Love ve Post müzikseverleri coşturacak.

Rock'n Coke biletleri Biletix'lerde 90 TL, kombine 140 TL, kombine + kamp 180 TL'den satışta. Öğrenci biletlerinin fiyatı ise tek gün için 60 TL, kombine için 100 TL, kombine + kamp için 120 TL.

Arşiv

Etiketler