Plato Meslek Yüksekokulu öğrencileri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) için yeni bir reklam filmi hazırladı. Kampüste LÖSEV projesi kapsamında çekilen reklam filminin senaryonu Plato Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Kaya Oturmazer'e ait.

LÖSEV yetkilileri tarafından beğenilmesinin ardından hazırlıklara başlayan öğrenciler, LÖSEV'e destek veren oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile irtibat durdular. Balat'ta gerçekleştirilen Ezel dizisinin çekimlerinde ünlü oyuncu ile tanışan öğrenciler, projelerini anlatarak, İmirzalıoğlu'nun da desteğini aldılar. İmirzalıoğlu, reklam filminde lösemiyi yenmiş çocuklarla birlikte rol aldı. Binlerce çocuğu hayata bağlamayı amaçlayan proje Türkiye'deki diğer üniversitelere de örnek olmayı amaçlıyor.

“Her Alınan Bebek Hayata Kazandırılan Mucize Bir Çocuktur” sloganıyla çekilen reklam filmi LÖSEV'e kayıtlı olan lösemili çocukların annelerinin ürettiği ve satışından elde edilen gelirin de tamamen çocukların tedavilerine aktarıldığı LÖSEV Dükkan markalı bez bebeklerin tanıtımını yapıyor. LÖSEV atölyelerinde lösemili çocuk anneleri tarafından üretilen benekler 30 TL karşılığında satılıyor.

Plato öğrencisi Tolga Ünlü tarafından yönetilen film “Hepimiz Birer Mucizeyiz” mesajıyla löseminin sevgi ve destekle yenilebileceği vurgusunu yapıyor. Reklam filmi Plato ve LÖSEV'in web sayfalarında yer alıyor.

Arşiv

Etiketler