Penti, ‘Kadının Fendi' sosyal sorumluluk projesi için dizilerin sert tavırlarıyla tanınan karakterlerini bir araya getirdi. Kadınlara yönelik olarak hazırlanan proje kadınları iş hayatında daha çok katarak, özgü ve güçlü kadınlar yaratmak amacı taşıyor.

Proje için tamer Karadağlı, Erkan Petekkaya, Barış Falay, Ertan Saban ve Oktay Kaynarca bir araya geldi. ‘Taş fırın erkeği' tanımlamasıyla hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde ‘Ali Kaptan'ı canlandıran Erkan Petekkaya, ‘Kerpeten Ali' rolüyle Ezel dizisinin beğenilen oyuncusu Barış Falay, son olarak ‘Nuri' karakteriyle aynı adlı dizide ekrana gelen Oktay Kaynarca ve Karakol adlı dizide ‘Komiser Reşat' olarak izleyici karşısına çıkan Ertan Saban Penti için bir araya geldi.

Kadının Fendi projesi TCC İletişim tarafından organize edildi ve kampanya fotoğrafları Mehmet Turgut tarafından çekildi. Penti Genel Müdürü Sami Kariyo da proje hakkında yaptığı açıklamada, projenin bir vakıf ile birlikte yürütüleceğini ve Penti ürün satışlarından ayrılacak bir bütçe ile kadınların çalışma hayatında daha çok yer almasını sağlayacak bir iş modeli geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Arşiv

Etiketler