Nike ve Galatasaray Futbol Kulübü 17 Temmuz tarihi itibariyle beş yıllık bir ortaklığa başladıklarını duyurdu ve takımın 2011 yeni sezon formalarını tanıttı.

Galatasaray Lisesi'nin, ali Sasmi Yen tarafından 1905 yılında kurulduğu sınıfa bakan bahçede gerçekleştirilen etkinliğe Nike Türkiye Genel Müdürü Matthijs Visch, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, takım kaptanı Arda Turan, Kazım Kazım, Ceyhun Gülselam'ın da bulunduğu A Takımı ve A2 takımının yanı sıra, teknik direktör Fatih terim de katıldı.

Nike Türkiye Genel Müdürü Matthijs Visch, Galatasaray ile, kulüp ruhunun ve taraftarların coşkusunun yeniden canlanmasına yardımcı olabilecekleri bir zamanda bir araya gelmiş olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti. Galatasaray Futbol Kulübü Ünal Aysal da, kulüpler açısından sahalardaki başarılar kadar sponsorluk, pazarlama ve marka başarılarının da büyük önem kazandığını, sadece spor malzemeleri lanaında bir dünya devi değil, aynı zamanda yaratıcılığıyla da ön plana çıkmış olan Nike ile formalar, sportif ekipmanlar ve günlük giyim ürünleri konusunda yapılan işbirliğinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yeni takım formaları kulübün tarihi ve kültüründen izler barındırıyor. Kulüp renklerinin yoğun olarak kullanıldığı formalar mükemmel bir konfor ve performans için tasarlandı. Nike'ın patentli Dri-FIT teknolojisi kullanılarak üretilen formalarda kullanılan file yan paneller de havalandırmayı arttırıyor. İç saha forması olarak klasik parçalı forma, deplasman forması ise siyah olarak tasarlandı. Üçüncü sarı forma %100 geri dönüştürülmüş polyesterden üretildi. Her formada sekiz plastik şişe kullanıldı.

Yeni Galatasaray forması 20 Temmuz 2011 tarihinde Twente Enschede'ye karşı oynanacak maçta giyilecek. Yeni iç saha ve deplasman forması 17 Temmuz 2011 tarihinde seçilmiş Nike Mağazaları ve Galarasaray Store'larda satışa sunuldu. Sarı formaEkim başından itibaren, günlük giyim koleksiyonu da Ağustos'ta satışa sunulacak.

Arşiv

Etiketler