Panço tarafından hayata geçirilen “Mutlu Panço” uygulaması Social Bakers sitesine göre dünyadaki 35 bin Facebook uygulaması içinde ilk 500'e girdi. Mart ayında başlayan ve Nisan ayında da devam eden uygulama ile kullanıcılar çocuklarının en mutlu anlarını fotoğraflayarak Panço çerçevesine oturttu ve bu fotoğraflarla duvarlarına ve mail listelerinde destek topladılar. Uygulama Facebook “Fashion” kategorisinde rekor kırdı.

Mutlu Panço Mart ve Nisan ayları boyunca 14 milyondan fazla “beğen” ve “duvar” yorumu aldı. Social Bakers moda listesinde ilk sırada yer alan uygulama 0-5 ve 6-12 yaş grupları arasında düzenlendi. 0-5 yaş kız çocukları mutlu anları en çok beğenilen grup oldu.

Panço Pazarlama Sorumlusu Semih Levi de uygulamayı gerçekleştirirken bütün çocukların güzel olduğu fikrinden yola çıktıklarını ve çocukların mutlu anlarını görüntüleyerek paylaşılmasını sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Uygulamanın bu kadar ilgi göreceğini beklemediklerini belirten Levi marka olarak sosyal medyaya çok önem verdiklerini ve Facebook üzerinde yeni uygulamalar gerçekleştireceklerini de açıkladı.

Arşiv

Etiketler