IAB (The Interactive Advertising Bureau) tarafından uluslarası alanda düzenlenen Mixx Awards (Marketing and Interactive Excellence), IAB Türkiye'nin organizasyonu ile Mixx Awards Türkiye adı ile yerel olarak düzenlenecek. Levent Erden, Alemşah Öztürk, Babür Çelebi gibi dijital reklamcılığın önde gelen birçok isminin yer aldığı juri üyelerinin vereceği karar doğrultusunda kazananlar Mixx Europe'a katılma hakkı elde edecekler.

Mixx Awards interaktif reklam mecralarında düzenlenen reklam kampanyalarını; yaratıcılık, pazarlama kabiliyeti, strateji, medya planlama, verimlilik ve yatırımın geri dönüşü gibi kriterleri baz alarak değerlendirmeye ve ölçümlemeye tabi tutuyor. Diğer bir yandan sektörede bulunan standartların ve yaratıcı kabiliyetlerin daha ileriye taşınmasını ve motive edilmesini amaçlamaktadır.

13 farklı kategori altında düzenlenecek yarışmada Altın, Gümüş, Bronz Mixx ödülleri dağıtılacak olan Mixx Awards Türkiye için son başvuru tarihi 30 Eylül 2010 Perşembe. (http://www.mixxawards-tr.org)

Arşiv

Etiketler