Dijital reklamcılık alanında Türkiye, Güney Asya ülkeleri, Latin Amerika Microsoft için yüksek potansiyel olmaktadır. microsoft'un gündeminde ise online video işleri bulunuyor.

Bu aralar Fransa'da yapılan "Uluslararası Cannes Lions Festivali" bünyesinde konuşan Microsoft'a ait müşteriler il online iş alanı Başkan Yardımcısı Daren Huston, gelişim sürecinde olan ülkelerin ilerideki 4-5 senede önemli bir büyüme potansiyeli taşıdıklarını söyledi. Huston, bunların arasında Türkiye'de bulunmakta.

Güney Asya ülkeleri ile Latin Amerika'nın cezbeden özellikleri olduğunu belirtti. Dijital reklam alanında ilk ele alınacak olan iş ise online video olacak. Huston yaptığı konuşmada, cep telefonları ile tablet bilgisayarların reklam alanında kullanılacağını, bunların yaşamımızda daha fazla yere sahip olacağını söyledi. Bilindiği gibi Microsoft Facebook ile Twitter siteleriyle reklam anlaşmaları var. Bu günlerde en yeni gündemleri online video işi. Huston, Reklam veren firmaların bu alanda reklam verecek alan bulamadığından yakınıyor.  

Arşiv

Etiketler