Vivident ve Mentos Cinebonus sinemalarında gerçekleştirdiği etkinliklerle tüketicileri hem eğlendiriyor hem de farklı bir pazarlama çalışmasında imza atıyor. Cinebonus'ta sinemaya gelen izleyiciler öncelikle Vivident 3D ve Mentos Rainbow konseptli dekorasyonla karşılaşıyorlar. Salonun girişinde yer alan “7 Meyve 7 Renk” Mentos Rainbow gökkuşağının altından geçenler ise bir küp Mentos bulma şansına sahip. Sinemaya giren 7 ve katlarındaki kişilere de dev Mentos Rainbow paketi ve sürpriz bir hediye veriliyor.

Sinema salonlarında ayrıca ekranlarda yer alan Vivident 3D, 3 katlı araba reklam filmi de özel gözlükler ile üç boyutlu olarak izlenebiliyor. Yine sinema salonlarında izleyicilerekapalı bir kutu içinde Vivident 3D meyvelerini bulma oyununu oynayabiliyorlar. Meyveleri bulanlar sürpriz hediyeler kazanıyor. Vivident 3D arabası da fotoğraf çektirmek isteyenler için sinemalara yerleştirildi.

Markaların etkinlikleri oldukça kapsamlı, patlamış mısırlar tasarımı özel olarak Mentos ve Vivident için yapılan paketlerde satılıyor. Renkli tulumlar giyen ekiplerle oynanan “Mentos İnsan Bowling”i, 7Meyve 7 Renk görselinden oluşmuş bir puzzle, gün içinde gerçekleştirilen tadım etkinlikleri gibi pek çok de aktivite mevcut.

Arşiv

Etiketler