\"\"UÖMO Lise Sosyal Bölümü öğretmenleri Asım Erhanezer ,Emel Ayvalıoğlu ve Dilek Vural 2009'da sosyal sınıf talebeleri için Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde başlattıkları ortak proje faaliyetine bu sene Kadir Has Üniversitesi'ni de kattılar. Öğrencileri bu noktada, ilgi alanlarına göre, iki gruba ayıran öğretmenler, Kadir Has Üniversitesi'ne eğitim için gönderilen öğrenciler "Reklamda proje ve araştırma" eğitimi alacaklar. Bahçeşehir Üniversitesi'ndekilere ise "Kısa Film Projesi" eğitimi alacaklar.

Ekim ayından itibaren başlayacak olan eğitimler 14 hafta sürecek. Kadir Has Üniversitesi'ndeki derslerde, öğretim üyesi Sezgi Turfanda eğitim verecek. Konusu "Reklamda proje ve araştırma" olan eğitimi alan öğrenciler, üniversitenin diğer öğrencileriyle birlikte, Tuzla'da bulunan ve emekli öğretmenlerin kaldığı, Kadıköy Sağlık Eğitim Merkezi Vakfı yararına "360 derecelik iletişim" sosyal sorumluluk kampanyası hazırlıyorlar.

Bu faaliyetlerin ilk noktasında öğrenciler, okul içinde, afiş ve broşür tasarımlarının tüm hazırlık aşamalarını kendileri yaparak, KASEV Tanıtım Günü düzenlediler. Bu tanıtım Amram Oditoryumu'nda yapıldı. Bu etkinliğe KASEV'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı, Kamil Çetin Oraler, Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Lemi Baruh, inlenme evi sakinlerinden üç emekli öğretmen katıldı. Öğrenciler tanıtımda KASEV kurucusu Oraler ile söyleşi yaptılar. Bu söyleşide Oraler, bu vakfın bulunduğu binanın içerisinde bulunan Tıbbi Bakımevi'nin desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti. UÖMO öğrencilerinin vakfın yararına organize ettikleri bu faaliyetten, memnunluk duyduklarını ifade etti.

Arşiv

Etiketler