Dünyanın önemli otomobil üreticilerinden biri olan Renault üst sınıfa hitap eden Latitude (Davranış Özgürlüğü) modelini satışa sundu. Reklamlarıyla da ekranda boy göstermeye başlayan Latitude için çekilen reklam filminin senaryosu da Türkiye'den geldi. Publicis Yorum Reklam Ajansı tarafından yazılan senaryo 3 ülkeden gelen senaryolar arasından seçildi.

Latitude Modeli, kullanıcılarına birinci sınıf yolculuk hissi vermeyi amaçlıyor. Reklam filminde de bu doğrultuda otomobilin özelliklerini vurgulanıyor. İşten oldukça yorgun çıkan bir erkek sürücü, eve dönüş yolunda otomobilin kendisine sunduğu konfor sayesinde eve döndüğünde oldukça rahatlamış oluyor ve evde onu bekleyen eşinin, “Kimdi o kadın” sorusuna maruz kalıyor. Reklam filminde otomobilin donanımı da tanıtılıyor. Çift parfüm difüzörüne sahip iki modlu hava iyonizeri, sürücü koltuğunda masaj özelliği, Bose Premium ses donanımı gibi çeşitli özelliklerin bulunduğu otomobilin reklam filmi de, bu özelliklerin konforu ve yaşam kalitesini nasıl arttırdığına da gönderme yapılıyor.

Publicis Yorum'un Renault için yaptığı ilk reklam bu değil. Kısa süre önce yine oldukça ilgi çeken, bir kız çocuğunun okulun önünde babasına otomobilin kapısını açtırdığı ve ona özel şoförü gibi davrandığı Renault Fluence reklam filmi de Publicis Yorum imzası taşıyordu.

Arşiv

Etiketler