Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışmasının 22.si bu sene 30 Haziranda yapılacak bir törenle açılacak. İstanbul boğazında bulunan Suada'da yapılması beklenen törende ödüller sahiplerine verilecek. Törende Baba Zula'nın sahne alması bekleniyor. Reklam sektörünün bir araya geldiği töreni Demet Evgar ile Emra Karayel sunacak. Tören DJ'lerin eşliğinde, eğlence ve dansın olduğu parti ile devam edecek.

Törene AKB ajansının fonladığı TTNET'in sponsor olduğu ve aynı gecede Reklamcılık Vakfınca düzenlenen Call4 İstanbul Avrupa İnteraktif Reklam Yarışmasını kazananların da açıklanması bekleniyor.

Türkiye reklam sektörünün Oscarı olaran görülen Kristal Elma Yarışmasına 1160 başvuru yapılarak şimdiye kadar ki en büyük katılım sağlandı. Geçen sene yaşanan ekonomik krizin etkileriyle, o zaman yapılmış çalışmaların bu katılımı, sevinçle karşılandı. Bu yıl büyük ödül sayısı beşe çıktı. Bu durum var olan çalışmalara, dijital ve yaratıcı medya ödüllerinin de katılmasıyla olan bir gelişme. Yarışmanın Ana Seçici Kurul başkanlığını Kurtcebe Turgul ve Medine Turgul yapacak.  

Arşiv

Etiketler