2011 All-Star organizasyonu dahilinde gerçekleştirilen Nike Basketbol temalı etkinlikle Kobe Bryant'ın Black Mamba filmi tanıtıldı. Filmde hafta sonu All-Star Doğu ve Batı karmaları arasında gerçekleştirilen maçta 37 sayı yaparak en skorer oyuncu seçilen Kobe Bryant'ın yanı sıra, Kanye West, Bruce Willis ve Danny Trejo da yer alıyor. Bir Nike Basketball yapımı olan filmin yönetmeni Robert Rodriguez. Filmi Portland, Oregon'daki Wieden+Kennedy ortaklığı tarafından çekildi.

Black Mamba, Kobe Bryant'ın sahada ortaya çıkan ikinci kimliği. Film Bryant'ın dünyanın en iyi basketbol oyuncularından biri olma özelliğini vurguluyor. Bunun yanında oyuncu, bir basketbol koruyucusu rolünde, basketbol sporunu ortadan kaldırmaya çalışan kişiliklerde de film içinde savaşıyor.

Drai's Hollywood'da gerçekleştirilen reklam filmin yıldızları başta olmak üzere, dünya standartlarındaki Nike Sporcuları ve ünlü sanatçılar da katıldı. Tanıtım ardından Kanye West de bir gösteri yaptı. The Black Mamba'nın, Nike Basketball etkinliğinde tanıtımı ile eş zamanlı olarak Facebook.com/Nikebasketball adresinden de dijital olarak yayınlandı. İzlemek isteyenler için de youtube.com/nikebasketball adresinde yayınlanmaya devam ediyor. Nike All-Star'da sadece The Black Mamba'yı değil, Kobe Bryant, Kevin Durant ve Lebron James için özel olarak tasarlanan ayakkabıları da gösterime sundu.

Arşiv

Etiketler