Kakaolu, çilekli, muzlu ve bisküvili çeşitleriyle çocukların gönlünde taht kuran Pınar Kido reklam yıldızını arıyor. Yarışmaya katılmak isteyen Pınar Kido tutkunu çocukların Kido ile eğlenceli, yaratıcı, sevimli, kendine özgü, ilginç ya da yeteneklerini sergiledikleri bir ya da birkaç fotoğraflarını www.kido.com.tr internet sitesine yüklemeleri gerekiyor. Katılımcılar dilerlerse bu fotoğrafları Facebook, Twitter ya da Friendfeed üzerinden de paylaşabiliyorlar.

Son katılım tarihinin 20 Mayıs olarak belirlendiği yarışma 4 – 12 yaşları arasındaki bütün çocuklara açık. Çocukların velileri aracılığıyla katılabilecekleri yarışmanın 10 kişilik finalistleri Pınar yetkilileri ve uzmanlardan oluşan bir jüri tarafından belirlenecek. Bu 10 kişi arasından seçilen 5 çocuk Kido'nun yeni reklam yıldızı olma şansını elde edecek.

Kampanya bittikten sonra www.kido.com.tr adresinde açıklanacak olan reklam yıldızları televizyon reklamlarında oynamanın yanı sıra, internet, gazete, dergi gibi mecralarda da fotoğraflarıyla yer alabilecek.

Arşiv

Etiketler